WIENERBERGER Universal kéményrendszer C

WIENERBERGER Universal kéményrendszer C

 Ft
Cikkszám: wienerbergerkemeny0002 Kategória:

Leírás

A Wienerberger Kéményrendszer Universal termékcsalád

A Wienerberger Kéményrendszer Universal termékei széles körben nyújtanak megoldást a családi házak égéstermék elvezető berendezéseinek kialakításához. A rendszer elemei Németországban készülnek. Nagyfokú biztonságot garantálnak valamennyi fűtőanyag esetén nyílt égésterű tüzelőberendezésekhez. A rendszer nagy előnye a kevés számú komponens és az egyszerű összeépítés.

Modern és univerzális

Mindenféle fűtőanyagtípushoz használhatóak

Termékeink kiielégítik mind a jelenlegi, mind a jövőbeli szükségleteket. Biztonságosak, mivel ellenállnak a hősokknak, légtömörek. Az 1100 °C-on kiégetett béléscsövek ellenállnak a tűznek is. Magas kopás- és a korrózió- ellenállásuknak köszönhetően hosszú élettartamúak. Ellenállnak a klórtartalmú savaknak, gázoknak, oldószereknek és más hasonló anyagoknak. Nagy sűrűségük miatt jó hangszigetelők, csökkentik a zajt, amely a lakás belsejében terjedhet. A kerámia elemek újrahasznosíthatók. Több európai országban, több millió házban bizonyított már ez a kiemelkedő minőség.

Megbízható és környezetbarát

A kémény béléscsöve közvetlenül érintkezik az égéstermékekkel

Ilyen használati körülmények között a samottcső a megfelelő működéshez szükséges minden tulajdonsággal rendelkezik: ellenállás a savhatásnak nagy hőállóság légtömörség hangszigetelés tartósság környezetbarát anyag igazolt és ajánlott minőség hosszú használatra

Ideális méret

A Wienerberger komplett kéményrendszer három változatban választható a belső kerámiacső átmérőjétől függően. Mind a három csőátmérőjű kéményrendszer elérhető kerámia és beton köpenyelemmel is.

A kémény keresztmetszetének helyes méretezése nagyon fontos a Wienerberger Kéményrendszer Universal kémények megfelelő működéséhez. Ezt a feladatot a területen járatos szakembernek kell elvégeznie, aki – precíz hőtechnikai és hidraulikai számítások alapján – az érvényben lévő szabványoknak megfelelően meghatározza a keresztmetszetet. A kéményrendszer méretezése egy erre a célra alkalmazott szoftver segítségével történik, amely képes különböző működési feltételek szimulációjára, a felhasználandó fűtőberendezés paramétereit is figyelembe véve. A Wienerberger a Kesa-Aladin szoftverrel elvégzett szakszámítások alapján műszaki tanácsadással is igyekszik ügyfelei segítségére lenni a kéményrendszerek beszerzésében.